Достапни линкови

Што може да направи Владата со високите цени на струјата и парното?


Граѓаните се скептични и не очекуваат дека Владата ќе помогне во намалувањето на ценовниот шок што настана со последното поскапување на електична енергија и парното греење. Што мислите вие, какви мерки треба Владата да преземе за да се намали ценовниот шок и дали има политичка волја да се реагира за доброто на граѓаните?

XS
SM
MD
LG