Достапни линкови

Споменици во време на криза


Државната каса не се полни со предвидената динамика, ама се празни со забрзана и тоа за споменици и коњаници низ Скопје. Не помагаат апелите на граѓаните за пренасочување на парите за покорисни работи.

XS
SM
MD
LG