Достапни линкови

Во Мадрид најавени протести на студентите


Во Шпанија студентите за денеска најавија протести во неколку градови меѓу кои во Мадрид и Бaрселона.Причина за протестот е незaдоволството на студентите од намалувањето на буџетот во секторот за образование.
XS
SM
MD
LG