Достапни линкови

Задолжување, за што и до кога?


Македонската влада зема кредити, во буџетот фалат пари, се кратат трошоци. Мора да се штеди, но каде? Дали приоритет се жални врби, аквапарк, споменици? Коментирајте ...

Категории

XS
SM
MD
LG