Достапни линкови

Владо Димовски: Меѓуетнички односи


Во Македонија сеуште владее страв и поделеност на "вие" и "ние", вели во интервјуто за РСЕ Владо Димовски, Генерален секретар на Центарот за меѓуетничка толернација.

XS
SM
MD
LG