Достапни линкови

Марш на толеранција


Состојбата со човековите права во Македонија е алармантна, предупредува Хелсиншкиот комитет од каде што велат дека Меѓународниот ден на толеранцијата е уште една можност да се запознае јавноста со дискриминацијата и предрасудите во земјава.

XS
SM
MD
LG