Достапни линкови

Зеленото пазарче „заминува“ во историјата


Пазарџиите и граѓаните се незадоволни од најавите дека зеленото пазарче ќе се затвори. Се најавуваат протести. Едните стравуваат за загрозената егзистенција а другите велат зошто би се уривала традицијата

Ваше мислење

Покажи ги коментарите

XS
SM
MD
LG