Достапни линкови

10 години РСЕ на македонски


На 1-ви септември 2001-ва година започна емитувањето на програмата на Радио Слободна Европа на македонски јазик. 10-години промоција на универзалните демократски вредности преку радио емисии, ТВ интервјуа и Интернет содржини.

XS
SM
MD
LG