Достапни линкови

Рајан Крокер е нов американски амбасадор во Авганистан


Рајан Крокер.
Рајан Крокер е новиот американски амбасадор во Авганистан, откако Сенатот му даде едногласна подршка. Крокер добро ги познава приликите во Авганистан. Тој беше амбасадор во Сирија, Либан, Кувајт и Пакистан, како и специјален американски пратеник во Ирак.
XS
SM
MD
LG