Достапни линкови

Изведување на финалниот дел од вежбата „MEDCEUR 11“


Во Центарот за обука „Пепелиште“, денеска на Денот за високи гости, на вежбата „МЕДЦЕУР 11“ ќе се изведе финалниот дел во кој ќе се прикаже реакција при земјотресНајавено е присуството и на високиот воен претставник од Командата на силите на САД воЕвропагенерал-мајор Марк Замзов, претставник од Врховната команда на здружените сили на Европа како и воени претставници од Србија, Босна и Херцеговина, Црна Гора и Норвешка.
XS
SM
MD
LG