Достапни линкови

Прослава на денот на Европа во Скопје


По повод 9 Мај - Денот на Европа на плоштадот Македонија се одржа Европски хепенинг што го организираа Делегацијата на ЕУ во Македонија, Секретаријатот за европски прашања и општина Центар.

XS
SM
MD
LG