Достапни линкови

На Запад би биле милионери


Дуќанот на браќата Гиевски е единствениот дуќан за изработување и поправка на музички инструменти во скопската чаршија. Мајсторите кои први рачно изработиле електрична гитара во Македонија, се уште работат и ја продолжуваат осумдецениската семејна традиција.

XS
SM
MD
LG