Достапни линкови

Корупција во Македонија


Некои се збогатуваат преку ноќ. Како? Има ли корупција во Македонија? Анкетираните граѓани се сигурни дека секаде има корупција, ама никој немал "лично" искуство.

XS
SM
MD
LG