Достапни линкови

Скопје пред Нова Година

Скопје во новогодишна атмосфера. Дел од улиците, барем околу центарот, украсени и осветлени. На плоштадот нема место за новогодишна елка, но затоа улица Македонија накитена како во европските метрополи.

Вчитај повеќе

Категории

XS
SM
MD
LG