Достапни линкови

Ново-годишни тезги во Скопје


Интернетот ги „убива“ новогодишните честитки, па се помалку се купуваат и испраќаат. Тезгите со честитки, балони и други реквизити за Нова Година во Скопје годинава, барем засега, се реткост.

XS
SM
MD
LG