Достапни линкови

Балкан: поплави

Деновиве повеќе земји на Балканот беа зафатени со поплави предизвикани од изобилни дождови. Предизвикани беа големи штети, а неколку илјади луѓе беа принудени да ги напуштат нивните домови.

Категории

XS
SM
MD
LG