Достапни линкови

Интервју со Драги Змијанац


Нема сигурност дали е резултат само на дојави или на зголемен број на злоупотреби, но во едно сме сигурни дека се повеќе има случаи на родосквернавење, вели Драги Змијанац извршен директор на Првата детска амбасада Меѓаши.

XS
SM
MD
LG