Достапни линкови

Трендафил Ивановски - изјава 30.09.10


Претседателот на Уставниот Суд Трендафил Ивановски, ќе ја бара правдата пред Управниот и пред Врховниот Суд. Оцени дека неговиот случај е дамка врз системот и демократските процеси во Македонија.

XS
SM
MD
LG