Достапни линкови

Новинари против новинари


Неформалната група „ Прво новинарско востание “ го поздрави новиот статут на Здружението на новинари со кој е дозволено секој член да учествува на изборното собрание, да се кандидира и да гласа за избор на раководните тела на здружението, но според нив, спорна е членарината.

Категории

XS
SM
MD
LG