Достапни линкови

Појадок на Камениот мост


За граѓаните што задоцнија немаше појадок. Тие протестираа велејќи дека уредно се пријавиле. Манифестацијата „Појадок на мост“ ја организираше скопскиот градоначалник Коце Трајановски во чест на празникот „Богородица“ - заштитничка на градот Скопје.

XS
SM
MD
LG