Достапни линкови

Иџет Мемети - Народен правобранител


Од годишниот извештај на Народниот правобранител. Најмногу поплаки за судството и јавната администрација, институциите не реагираат по жалбите, а не се спроведува правичната застапеност при вработувањата.

XS
SM
MD
LG