Достапни линкови

Фуере за Законот против дискриминација


Евро-амбасадорот Ерван Фуере, како и Хјуман Рајтс Воч и други европски институции реагира во врска со информациите дека во нацрт законот против дискриминацијата се исклучени некои категории луѓе.

XS
SM
MD
LG