Достапни линкови

Странските инвестиции во Русија, преполовени


Странските директни инвестиции во Русија се преполовени во 9-те месеци од оваа година, соопшти федералното биро за статистика. Како главна причина е наведена светската економска криза. Најголем инвеститор во Русија и натаму е Холандија, а потоа следуваат Кипар и Луксмебург.
XS
SM
MD
LG