Достапни линкови

Полска винoвна за почетокот на II Светска војна?


Офицер на руската агенција за надворешно разузнавање денеска изјави дека и Полска сноси дел од вината за почетокот на Втората светска војна. Генералот Лав Созков рече дека уништувањето на Полска било одмазда поради кусогледоста на некои полски политичари.
XS
SM
MD
LG