Достапни линкови

Парламентарна делегација на ОБСЕ во посета на Македонија


Во посета на Македонија денеска престојува парламентарна делегација на ОБСЕ. Планирана е средба со претседателот на Собранието Трајко Вељаноски, како и со Шефот на делегацијата на Собранието во Парламентарното собрание на Организацијата за безбедност и соработка во Европа, Андреј Петров.
XS
SM
MD
LG