Достапни линкови

РЕКОМ - Потписи за правдина


Со акцијата за „регионално одмрзнување“ започна досега најголемата регионална кампања за собирање потписи за формирање на Регионална комисија за утврдување на воени злосторства и кршење на човековите права извршени во периодот 1991-2001 на просторот на поранешна СФРЈ.

XS
SM
MD
LG