Достапни линкови

Крањ: Дводневен состанок на министрите за одбрана од Западен Балкан


Започнува дводневниот состанок на министрите за одбрана на Македонија, Албанија, Босна и Херцеговина, Србија, Хрватска и Црна Гора кој ќе се одржи во Брдо кај Крањ во Словенија.На овој неформален состанок ќе стане збор за соработката во регионот.
XS
SM
MD
LG