Достапни линкови

Брисел: Презентација на планот за решавање на конфликтите во јужен Кавказ


Специјален претставник на Европската Унија, за Јужен Кавказ Питер Семнибај денеска ке го презентира својот планот за решавање замрзнатите конфликти во тој регион. Планот содржи 15 точки кои треба да овозможат одмрзнување на конфликтите во регионот.
XS
SM
MD
LG