Достапни линкови

Багдад: Генерал Дејвид Питрус наместо Џорџ Кејси на чело на американската команда во Ирак


Формалната команда врз 130 те илјади американски војници во Ирак денеска ја превзеде генерал Дејвид Петрус. Тој на ова место го заменува генерал Џорџ Кејси.
XS
SM
MD
LG