Достапни линкови

Скопје: Кај Еиде ја завршува посетата на Македонија


Политичкиот директор и специјалниот советник на министерот за надворешни работи на Кралството Норвешка, Кај Еиде, ја завршува посетата на Македонија со денешното отворање на новата норвешка амбасада во Скопје. Во рамките на престојот тој најави нова помош од владата на Норвешка за спроведување на одбранбените реформи, како и продолжување на партнерството мегу двете земји, по самиот на Нато во Рига.
XS
SM
MD
LG