Достапни линкови

Скопје: Ден на АРМ


По повод денот на македонската армија 18 ти август денеска во валадата ке биде одржана свечена академија на која ќе зборува врховниот комндант на вооружените сили претседателот Борис Трајковски. Свое обаркање ќе има и претседателот на организацијата на ветераните, а со видео врска на учесниците треба да им се обрати генералниот секретар на НАТО Џорџ Робертсон.
XS
SM
MD
LG