Достапни линкови

Шарм ел Шеик: Состанок на министрите за трговија на членките на СТО


Mинистрите за трговија од 29 земји членки на Светската Трговска Организација денеска го започнаа дводневниот неформален состанок во египетското одморалиште на Црвеното море Шарм ел Шеик. Главна тема е глобалниот земјоделски пазар. Тоа е вовед во министерскиот состанок на 146 земји членки што ќе биде одржан во септември во Канкун Мексико.
XS
SM
MD
LG