Достапни линкови

Како ехо од Првата светска војна - фотографии од Украина

Рововите полни со дожд, калта и паднатите дрвја во Украина предизвикаа споредби на социјалните мрежи со фотографии од Првата светска војна. Подолу се споредбените фотографии од два многу различни конфликти кои изгледаат сè повеќе слични како што доаѓа зимата.


Вчитај повеќе

Категории

XS
SM
MD
LG