Достапни линкови

Нема луѓе, нема промет, оти има коронавирус

Занаетчиите се немоќни самостојно да се справат со финансиските потешкотии предизвикани од пандемијата на коронавирусот. Дуќаните, угостителските објекти, услужните дејности затвораат, оти нема промет.

Вчитај повеќе

Категории

XS
SM
MD
LG