Достапни линкови

Креатури на покривите на Прага

Фотографот Амос Чапл сними детали од покривите на чешкиот главен град Прага. Со векови, овие скулптури „гледаат“ како се менува животот во градот.

Вчитај повеќе

XS
SM
MD
LG