Достапни линкови

Коронавирус: во контроверзните кинески пазари

Фотографиите ја доловуваат реалноста на местата на пазарот кои се поврзани со неколку сериозни појави на болести и можеби биле изворот на сегашната пандемија на коронавирусот. (Забелешка: читателите може да најдат некои фотографии вознемирувачки.)

Вчитај повеќе

XS
SM
MD
LG