Достапни линкови

Зголемено присуство на НАТО на северот на Косово

Покрај автопатот Митровица-Рашка, на северот на Косово, ситуацијата е мирна. Но, на овој дел од територијата може да се забележи зголемено присуство на војници на мисијата на НАТО на Косово.

Покрај автопатот Митровица-Рашка, на северот на Косово, ситуацијата е мирна. Но, на овој дел од територијата може да се забележи зголемено присуство на војници на мисијата на НАТО на Косово.


Вчитај повеќе

Категории

XS
SM
MD
LG