Достапни линкови

2016-та низ фотографии

Насилства на Блискиот Исток, мигранти преку Медитеранот во Европа, шокантни резултати од референдумот во Британија и од изборите во САД. Овие фотографии раскажуваат некои од приказните што ја дефинираа 2016 година (40 Слики)

Насилства на Блискиот Исток, мигранти преку Медитеранот во Европа, шокантни резултати од референдумот во Британија и од изборите во САД. Овие фотографии раскажуваат некои од приказните што ја дефинираа 2016 година

Вчитај повеќе

Категории

XS
SM
MD
LG