Достапни линкови

Руско влијание во Македонија


Македонија не е единствената земја на Балканот кој е изложена на зголемено руско влијание. Аналитичарите нагласуваат дека Русија и Западот имаат целосно различни агенди за регионот. (Заеднички проект на Радио Слободна Европа и Гласот на Америка)

Категории

XS
SM
MD
LG