Достапни линкови

Славење во центарот на Приштина


Коалицијата на Демократската Партија на Косово, Алијансата за иднината на Косово и Иницјативата за Косово „ПАН“ PAN од една страна и движењето за Самоопределување, ги прославија секој за себе изборните резултати. (Izvor: Kosovski servis, RFE/RL)

Категории

XS
SM
MD
LG