Достапни линкови

Авганистански мигранти „берат“ подобар живот на плантажите за турски чај

Со условите за живот кои продолжуваат да се влошуваат под режимот на Талибанците, авганистанските мигранти ја напуштаат својата земја во потрага по подобар живот каде и да го најдат, вклучително и на плантажи за чај во Турција.


Вчитај повеќе

Категории

XS
SM
MD
LG