Достапни линкови

Нечев: Граѓаните ги оценуваат како многу корисни договорите од Берлинскиот процес


Директен линк

Договорите од Берлинскиот процес имаат голема поддршка во јавноста. Најновата анкета на Институт за демократија покажа дека 80% од граѓаните ја гледаат можноста за подолг период на работа во која било земја од Западен Балкан како атрактивна можност, вели Зоран Нечев од Институтот за демократија.

XS
SM
MD
LG