Достапни линкови

Љубов во време на корона во Битола

Битолчани преку фото објективите за време на летото ја насликаа љубовта во услови на коронавирус. Над стотина фотографии на ова тема учествуваа на конкурсот од осмата традиционална изложба „Со љубов за Битола“ во организација на Центарот за европски развој и интеграција

Вчитај повеќе

Категории

XS
SM
MD
LG