Достапни линкови

Старо - нови пратеници под маски

Собрание на Северна Македонија (4 август 2020) - Конститутивна седница за верификација на мандатите на 120 пратеници од новиот парламентарен состав. Седницата се одржа според строги здравствени протоколи кои важеа за сите ратениците од новиот состав и за високите државни и верски гости во Собранието.

Вчитај повеќе

Категории

XS
SM
MD
LG