Достапни линкови

Качев постојано „мачка“ нешто на платната за да не останат бели

Со два златни и по еден сребрен и бронзен медал освоени неодамна на арт фестивалот „Купот на Русија, македонскиот сликар Константин Качев влегува во редот на најпознатите наши современи творци во Европа и во светот.

Категории

XS
SM
MD
LG