Достапни линкови

На тетовското Кале му треба реставрирање

Тетовското Кале, споменик на културата од Османлискиот период е запоставено. За работа на Калето, потребни се огромни средства кои можат да се обезбедат само од државниот буџет.

Категории

XS
SM
MD
LG