Достапни линкови

Барби како Дејвид Боуви во чест на 50-годишнината од Space Oddity


По повод 50-годишнината од излегувањето на легендарниот албум на Дејвид Боуви „Space Oddity“, производителот на играчки „Мател“ издаде колекционерска кукла инспирирана од модата на Зиги Стардаст.

Наречена Барби како Боуви, куклата е облечена како глем алтер егото на британскиот музичар од почетокот на 1970-ите, дополнето со црвени чизми и соодветна фризура.

XS
SM
MD
LG