Достапни линкови

Од 2013 до денес 136 нови згради во Центар

Уставниот суд времено го укина мораториумот за градби во Општина Центар. Одлуката за мораториум за првпат беше донесена на 27 декември 2017 година. Од 2013 до денес биле издадени 136 одобренија за изградба на згради во Центар.

Вчитај повеќе

XS
SM
MD
LG