Достапни линкови

Градежна експанзија во Аеродром и Карпош

Во Аеродром и во Карпош постојано се градат нови згради. Секое парче зеленило и неискористен простор се узурпира и на нивно место изникнуваат висококатници. Во Аеродром во изминатата година биле завршени 726 станови, а во Карпош 458.

Категории

XS
SM
MD
LG