Достапни линкови

Лазар Еленовски, специјален пратеник во НАТО


Седница на Владата на Република Македонија

Македонската влада го назначи Лазар Еленовски за специјален пратеник за НАТО интеграции во Брисел. На владината седница беа отповикани неколку конзули на Република Македонија, Ричард Голдман, Џејсон Мико, Томас Танеф, Ендру Димитри Пејкоф, Лоу Влашо, како и Пуршотам Карамангала Џајарам. Владата го именуваше Бујар Дарлишта за в.д. директор на Управата за водење на матични книги.

XS
SM
MD
LG